Foodtruck

Foodtruck - hvor, hvornår og hvordan.

I forbindelse med at streetfood er blevet populært blandt den danske befolkning, er antallet af foodtrucks skudt i vejret. Kvaliteten på maden er ikke dallet, men tværtimod kun blevet bedre. Desuden er en fordel ved en foodtruck, at den er er så transportabel som overhovedet muligt. Derfor er det oplagt, at køre ud til events og begivenheder. Fordelene for dig er enorme. Nu skal du ikke stå for det ofte stressende ræs med planlægning af hvad der skal serveres for dine gæster. Vi står for det hele – Spydmadvogn starter sin foodtruck og pakker de lækreste råvarer til thailandsk mad fra øverste hylde. Ring blot på tlf. 28 71 68 71 eller pr. mail på ruechanon@live.dk. 

foodtruck

Hvordan ser vores foodtruck ud?

Thailand forbindes ofte med sandstrande, farverig flora og palmer. Nik som er ejer af madspydvogn har formået at bringe meget af denne fantastiske stemning med sig. Din fest vil have en foodtruck som anderkender de røde og blå farver i det thailandske flag og er udsmykket med flotte blomstrende planter. En foodtruck skal ikke være kedelig, den er inventar til din fest eller begivenhed og skal være med til at bidrage til stemningen. Ring til Spydmadvogn og se den flotte foodtruck på to hjul køre ind i din have eller til et firmaarrangement. Bring noget af Thailand med dig ind i i de sjove stunder. Hvis du vil læse mere praktisk om at booke vores madvogn, så klik her.

Hvor kommer foodtrucks fra?

Gadekøkkener og steetfood har været en del af det traditionelle gadebillede i gennem lang tid, her i blandt asien og sydamerika. Maden bliver ofte serveret fra primitive køkkener enten direkte to-go eller fra små opsatte borde og stole. I nyere tid er dette videreudviklet. Køkkener på hjul, hvad man kan kalde en foodtruck. Et optimeret gadekøkken der er langt mere transportabelt. Mulighederne er større mht. til, hvor, hvornår og hvordan man kan servere sin mad. Lej en foodtruck igennem Spydmadvogn på tlf. 28 71 68 71 eller pr. mail på ruechanon@live.dk. Vi serverer thailandsk mad af højeste kvalitet efter traditionelle opskrifter. 

foodtruck

Klar til madvogn udlejning?

Klik på nedenstående knap “book nu” og udfyld formularen, eller kontakt os direkte på 28 71 68 71 eller ruechanon@live.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. Husk, at en samtale altid er uforpligtende! Du kan læse mere om vores madvogn her.